Water kan uw sieraad aantasten. Daarom raden wij aan, het sieraad af te doen voordat u met water in aanraking komt. Ook haarspray, parfum, crème, deodorant e.d. kunnen het sieraad beschadigen. Met name de leerproducten zijn hier gevoelig voor.Om de metalen sieraden schoon te maken kunt u het beste een sieraden doekje gebruiken. Deze zijn eventueel ook via ons te bestellen voor EUR 1,50.

Sieraden met koper

Verkleuringen die als koperaanslag op de huid kunnen ontstaan, kunnen gemakkelijk met zeep en water worden schoongemaakt.Normale oxidatiesporen kunnen met een beetje citroensap worden verwijderd. Koper kan eventueel met een beschermlaag bedekt zijn, die later met nagellak remover kan worden verwijderd.

Aanwijzing voor het dragen

Een magneetsieraad hoeft niet 24 uur per dag te worden gedragen. Het is genoeg, wanneer u het sieraad overdag of ‘s avonds draagt.

LET OP:

Personen, die een pacemaker of ander elektronische hulpmiddelen nodig hebben, mogen GEEN magneten dragen.Ook raden wij zwangere vrouwen aan (als zij nog geen ENERGETIX sieraden droegen voor de zwangerschap) om eerst hun arts te consulteren, voordat zij het magneetsieraad gaan dragen.